FALL IS THAT BEAUTIFUL MOMENT BETWEEN SWEAT & HYPOTHERMIA

Sügise lähenemisega jõuab kätte ka aeg hakata endale mantlit otsima, mille sisse oleks rõsketel ja tuulistel sügispäevadel hea pugeda. Pinterestis on mu outfit inspo kausta juba ühtteist kogunenud ning paras aeg oma ideid ka Sinuga jagada :) Poodidesse tilgub sügiskapa sama kiiresti kui õues vihma ja tuulekiirusel haaratakse paremad palad esimeste õnnelike poolt kaasa..


Punane on ideaalne toon sügisesse - piisavalt sügav, samas pilkupüüdev. Eesti tänavatel kohtab punast harva, levinumad toonid on ikka ilmale iseloomulikud must ja hall.. Inimesed, kandke värve - see teeb nooremaks!

Juba kevade tulekul otsisin Eesti mantliturult seda õiget punast. Tookord mu otsingud vilja ei kandnud, kuid proovin nüüd uuesti. Mangos juba ühte ägedat proovisin ka selga, kuid rohkem kandidaate veel silmanud ei ole. Kui keegi on kohanud lahedaid punaseid isendeid, siis hit me up!!


Kunstkarusnahkne kasukas ei näe mitte ainult megatuus välja, vaid on ka soe, mis meie kliimas on sügisrõivastuse otsingul möödapääsmatu kriteerium. Kasuka kombineerimisvõimalused on ka lõputud - stiletto, tennis või hoopis rokisaabas..?! Las pildid räägivad enda eest.


Kõik oversized esemed on mu lemmikud ja ma armastan, kui naised suudavad need välja kanda nii, et lõpptulemus ei meenuta vanaema riidekapis käiku. Massiivne mantel annab igale muidu lihtsale outfitile selle vajaliku "miski", mis teeb ägedast ägeda. Probleem tekib siis, kui pikkust ei ole looduse poolt kaasa antud - mina näiteks kaon ülesuuruses mantli sisse lihtsalt ära! Vogue'i peatoimetaja Carine Roitfeld seevastu suudab oma üleni mustas rõivais välja näha ülimalt seksikas. 


Infoajastu ideede kullaaugus Pinterestis jäid mulle silma veel ruudulise mustriga pikad mantlid, mis jällegi annavad basicule teksa-look'ile šiki väljanägemise. Igavate ja detailideni sarnaste parkade kõrval on mustrid midagi isikupärasemat. Miks mitte kanda ka lillelist või hoopis triibulist ülerõivast?!

Minul on nüüd sügiseks inspiratsiooni küllaga, huvi korral saab ka minu Pinteresti outfiti-kaustale pilgu peale visata SIIN. Kavatsen kindlasti tiiru teha ka taaskasutuspoodides, sest vahel võib täitsa juhuslikult just sellistest kohtadest leida kõige ägedamaid esemeid, mida igal teisel vastutuleval inimesel seljas ei näe. Siinkohal soovin sulle julgust olla isikupärane ja erineda hallist massist. Paha ei tee ka tagasiside kommentaaridesse, mida põnevat sina sügisel kanda armastad? :)

fotod Pinterest

xoxo

Sildid: