REVAMP YOUR OLD SNEAKERS


Mul olid ühed valged tennised, mis vajasid hädasti uuendust, sest tegelikult saab neid veel kanda, aga väljanägemine polnud enam eriti kiita. Oh boyy, kuidas ma armastan ägedaid ja omapäraseid jalanõusid, aga praegusel ajal on nii, et ikka kohtad kuskil kedagi samasuguste jalavarjudega... Enam mitte! Näitan Sulle, kuidas teha enda vanadest tennistest uued isikupärased, hetkel populaarsete lillemotiividega ketsid ;)

Sul on vaja: valgeid või heledaid tenniseid, kangavärvi, lillemotiive, tugevat liimi (liimipüstolit)


Mina tellisin oma lillemotiivid Aliexpressist (LINK), pulbervärvi saab näitkes Abakhanist (LINK) ja liimi ehituspoest või suurematest jaemüügikettidest. Liim oli mul olemas, seega läksid uued tennised kokku maksma täpselt 3,45 € ja natuke ajakulu, crazyyy!




  1. Värvi. Pakendil on üldjuhul õpetus ka olemas, aga natuke värvipulbrit peab panema sooja vette ja eelnevalt märjaks tehtud tennised sinna sisse. Vett tuleb kuumutada keemiseni ja tenniseid hoida sees soovitud tulemuseni. Pea meeles, et natuke värvi eemaldub ka loputamisel.
  2. Äädikalahus. Värvilahusest võetud tennised loputa külma vee all, kuni vesi on selge ja pane seejärel äädikalahusesse umbes 20 minutiks seisma. Nii jääb värv kangale paremini kinni. Loputa uuesti.
  3. Kuivata. Tennised peavad olema täiesti kuivad, enne kui saab hakata lilli liimima.
  4. Kaunista. Lõika lillemotiiv väikesteks juppideks, nii nagu endale meeldib ja paiguta lilled meelepäraselt. Hea on panna jupid väikese klambriga kinni. Vajadusel lõika ääri või nurki väiksemaks ja liimi jupid kanga külge. Enne kandmist lase liimil täiesti ära kuivada.
Mina kasutasin alguses pildil näha olevat liimi, aga paari korra kandmisega tulid motiivid äärtest kohati lahti ja panin liimipüstoliga uuesti kinni.



I'm sure You've lately seen a lot of flower patches everywhere. I happened to have a pair of old sneakers that really needed an update, so I decided to dye them red and glue on some patches that I ordered from Aliexpress. I'm super happy with the result and wear my extraordinary sneakers proudly. I'll share the process with You as well ;)


  1. Dye. Follow the instructions of your fabric dye. Keep in mind that when you rinse them afterwards, some of teh colour may fade.
  2. Vinegar. Rinse your sneakers under cold water until the running water is clear. Hold them in vinegar dilution for about 20 minutes and rinse again. Vinegar helps to maintain the vibrance.
  3. Dry. Your sneakers have to be fully dried before gluing the flowers.
  4. Decorate. Cut the patches into smaller pieces and arrange them the way you like, finally glue them on and before wearing your new cool sneakers, let the glue dry completely.



xoxo

Sildid: