GET THAT SUMMER TAN WITH Vita Liberata


Talve saabudes on suvine päevitus juba kadunud ja nahk on kahvatu ning kuiv. Vita Liberata Luxury Tan isepruunistavad kreemid toovad tagasi päikeselise ja loomuliku jume, samal ajal nahka põhjalikult niisutades. Minul on loomu poolest kogu aeg pigem jumekas nahk olnud, kuid see-eest niisutust vajab külmal ajal topelt. Ja kellele ei meeldiks välja näha nagu oleks just lõunamaa puhkusereisilt tagasi tulnud!? Kõigele lisaks sisaldavad antud tooted ainult ökoloogilisi koostisosi.


"pHenomenal 2-3 Week Tan Mousse on super kiirelt kuivav isepruunistav vaht pHenO2 tehnoloogiaga, et päevitus püsiks kaua. Loomulik ja kaunis päevitustulemus, mille annab koheselt tootes sisalduv pigment ja seda täiustab iseperuunistav tehnoloogia ning päevitus püsib nahal 2-3 nädalat."

Seda vahtu on aplikaatorkindaga imelihtne peale kanda. Nahk on koheselt pruunim ning lastes tootel toimida 4-8 tundi, muutub päevitus veel tugevamaks. Kõige intensiivsema tulemuse saavutab, kui kanda kreemi nahale 3 järjestikusel päeval, iga kreemitamise vahepeal keha duši all ära loputades. Nii kestab päevitus 2-3 nädalat. Kes on isepruunistavate toodetega kokku puutunud, teab, et nendele on iseloomulik omapärane lõhn, mis tekib umbes 4 tunni möödudes pärast kreemi pealekandmist. Ka sellel tootel on lõhn nahal tuntav, kuid kaob pärast duši all käiku.


"Fabolous Self Tanning Gradual Lotion on igapäevane niisutav ihupiim, kuhu on lisatud väheke isepruunistajat. Täiuslik kuivale, tundlikule või vananevale nahale. Kaks ühes –  isepruunistaja ja niisutav ihupiim ühes tootes. Järk-järguline isepruunistaja, iga kasutuskorraga muutub jume intensiivsemaks. Ei määri riideid, kõige õrnem isepruunistaja. Sobib kõikidele nahatoonidele."

Kasutan seda pärast põhjalikku vahuga pruunistamist, et päevitust jätkuvalt ilusana hoida. Minu nahk on talvel  v ä g a  kuiv ja toote lubadus niisutada nahka kuni 72ks tunniks on reaalne! Kolmest kreemist minu lemmik ongi see, kuna niisutab paremini kui ükski teine kreem, mida kasutanud olen. Lisaks saab veel loomuliku jume. Ihupiim iseenesest on valge, kuid nahal 4-8 tundi toimides tuleb päevitus esile. Peab ainult hoolas olema, et pealekandmisel kreem ühtlaselt jääks - ei taha ju nahale veidraid tumedaid laike. Lõhna on nahal tunda esimesed 3-4 tundi.


"Body Blur Instant HD Skin Finish on mahapestav nahatoonija, mis peidab väiksemad iluvead ning annab nahale sileda ja valgustpeegeldava tulemuse. Toode sisaldab sertifitseeritud ökoloogilisi taimeekstrakte, mis hoolitsevad õrnalt naha eest. Sobib ideaalselt kasutamiseks nii kehale kui näole. Võib kasutada eraldiseisvalt jumestustootena või näiteks jumestuse alla või hoopis segades seda oma jumestusekreemi sisse."

Kreem annab koheselt intensiivse päevituse. Olen kasutanud seda nendel päevadel, kui meikimiseks pole aega, tahtmist või vajadust - siis see toode paneb näonaha särama. Jumestuse all ma seda kasutada ei saa, sest minu jumestuskreem on heledam. Segan seda hoopis igapäevase näokreemi sisse ja nii toimib ideaalselt.


Kreemide toime reaalselt vastabki kirjeldusele ja julgen neid soovitada igaühele, kes tahab kaunist päevitust kvaliteetsete toodetega. Tan Mousse saavutab kõige kauakestvama tulemuse, Gradual Lotion on hea niisutaja igapäevaseks kasutamiseks ja HD Skin Finish on kõige parem jumestuse asendaja.

xoxo

Sildid: