WHAT AM I LOOKING FORWARD TO IN 2018?


Ilusat, edukat ja meeldejäävat aastat, sõbrad! Uue aasta lubadustega kipub ikka olema selline lugu, et juba paari nädala möödudes lähevad need meelest, kuid mitte nii lihtsalt, kui need on kirja pandud. Panen kirja mõned sündmused ja tegelikult ka eesmärgid, mida sellelt aastalt ootan ja kuhu poole pürgin.

1. Hetkes elamine
Tahan nautida imelisi hetki ilma segava nutitelefonita ja olla vahetu, et luua erilisi mälestusi. Samuti pühenduda täielikult hetketegemistele, et teha kõike võimalikult hästi.

2. Aeg lähedastega
Elutempo on nii kiire, et kallite inimestega koos olemine on jäänud kohati tagaplaanile, kuid kallite väärtustamine on tohutult palju olulisem kui pakilised toimetused.

3. Gümnaasiumi lõpetamine
Lõpuni on jäänud ainult pool aastat ja käputäis eksameid. Annan endast parima, et saaksin selle kooli parima tulemusega lõpetada.

4. Kunstikooli astumine
Kui kõik läheb plaanipäraselt, jätkan sügisel oma kooliteed Eesti Kunstiakadeemias moedisaini erialal. Teen kõik selleks, et oma unistused täita.

5. Kolimine Tallinnasse
Seoses uue kooliga peab ennast sisse seadma pealinna. Oma esimesse kodusse kolimist olen ma juba ammu oodanud, ja et ma saan seda teha kõige kallima inimesega, ootan ma seda veelgi enam.

6. Õmblemine ja joonistamine
Rohkem aega oma hobidele ja pühendumist oma valitud erialale. Tahan olla selles valdkonnas parim ja arendan ennast igal võimalusel.

7. Moeüritused
Sellel aastal pean kindlasti saama külastada Tallinn Fashion Week'i ja erinevaid moe- ning kunstiüritusi, mis värskendavad igapäevaelu ning annavad küllaga inspiratsiooni.

8. Blogi arendamine
Püüan panustada rohkem aega ka blogimisele, jagada rohkem oma teadmisi ja teha põnevaid postitusi. Blogi on mu südameasi ja sellega tegelemine teeb mind rõõmsaks.

9. Reisimine
Nagu paaril viimasel aastal traditsiooniks saanud, tahaks ka sellel aastal ühte Euroopa riiki avastada. Reisimine on ülihea võimalus oma rutiinist ja tavalisest elukeskkonnast välja saada, uusi paiku avastada ning mälestusi koguda.

10. Eesti avastamine
Suvel tahaks võtta aega ka oma kodumaal ringi sõitmiseks. Siin on nii palju ilusaid kohti, kus käia ja mida näha. 

11. Roheline eluviis
Maailma muutmine algab iseendast. Dokumentaalfilmid inspireerivad mind vähem tarbima, rohkem asju ise valmistama ja targemaid valikuid tegema. Selle alla kuulub ka enda tervise hoidmine.

12. Millegi uue õppimine
Enda arendamise ja mitmekülgsuse mõttes võiks omandada mingi uue oskuse. Näiteks meigikursusele tahaksin minna, või hoopis enesekaitset õppida.

13. Õnnelik olemine
Ükskõik, mis raskusi elu teele veeretab, on oluline jääda positiivseks ja teha seda, mis teeb tõeliselt õnnelikuks ning olla inimestega, kes sellele kaasa aitavad. 


xoxo

Sildid: